Maak gratis een profiel aan

Mariska en Robert

'Dat wat wij gemist hebben in een eerdere relatie, vinden wij nu bij de ander.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

25-9-2018 - Mariska: “Na de scheiding had ik wel weer behoefte aan iemand in mijn leven. Maar waar vind je een leuke man? Een datingsite? Niets voor mij, heb ik altijd gedacht. Op aanraden van een collega heb ik mij toch maar ingeschreven bij Relatieplanet. Na veel leuke berichtjes en een leuke date (wat uiteindelijk niets is geworden) bleek ik volgens Relatieplanet een match te hebben met Robert. Ik weet niet precies wat het was wat mij aantrok in zijn profiel en foto’s, maar ik trok de stoute schoenen aan en stuurde een berichtje. Best nog wel wat terughoudend, want hij beschreef zichzelf als een niet makkelijke en zeker niet een lieve man. Hij zocht in eerste instantie vriendschap, maar proberen kan altijd, dacht ik. 

 

 

Ik kreeg direct antwoord, zoals hij ook beloofd had in zijn profielomschrijving. Na ruim twee weken berichtjes heen en weer sturen, stelde ik voor om ergens koffie te gaan drinken om elkaar echt te leren kennen. Op die eerste date op 1 juni 2018 was het eerste wat Robert zei: “ik ben jouw type niet en jij niet het mijne”. Toch we zaten al snel uitgebreid te praten. Op enig moment wilde Robert  mijn hand vasthouden en dat was het begin van iets bijzonders. Al snel was ook de eerste kus een feit.  We spraken weer af voor het volgend weekend en toen ging het ineens best snel.

 

Dat wat wij gemist hebben in een eerdere relatie, vinden wij nu bij de ander. We kunnen samen lachen en ontzettend veel kletsen en denken over veel dingen hetzelfde. We zijn een ontzettend klef stel, tot over onze oren verliefd en heel gelukkig met elkaar. Een relatie met toekomst, die heus niet altijd over rozen zal gaan, maar waar wij allebei voor willen gaan. Dit wensen we iedereen. Ons advies: wacht niet te lang met afspreken, want een omschrijving en foto’s zeggen ook niet alles. Ons heeft het in ieder geval geluk gebracht: iets wat wij zelf niet hadden durven dromen!”

Terug naar overzicht