Maak gratis een profiel aan

Melanie en Mike

'Op een dag in juli 2011 hadden mijn moeder en ik een lolletje onder elkaar, we maakten beide een profiel aan op datingsite Relatieplanet om te kijken wat en wie er zouden reageren.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

11-11-2016 - Hierbij stuur ik jullie graag het succesverhaal van mij en mijn man. Op een dag in juli 2011 hadden mijn moeder en ik een lolletje onder elkaar, we maakten beide een profiel aan op datingsite Relatieplanet om te kijken wat en wie er zouden reageren.

Tot mijn verbazing reageerde op mijn profiel een heel leuke jongen, ik nam het niet echt serieus omdat ik er niet in geloofde dat je je ware op deze manier kon ontmoeten. Zie je het al voor je, je ware via een datingssite gevonden.. nou bij ons gebeurde het! Nadat hij mij een hartje had gestuurd, liet ik hem weten dat ik ook wel interesse had in hem, door een hartje terug te sturen. Ik baalde, want ik was geen betaald lid en kon dus geen contact zoeken met hem. Laat die dat nou net mij zoeken, ik kreeg een berichtje.

 


Tot op de dag van vandaag, zijn we nog steeds samen, dolgelukkig met elkaar en inmiddels man en vrouw! We hopen in de toekomst een gezin te mogen starten samen.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je in! :-)

Melanie

 

Terug naar overzicht