Maak gratis een profiel aan

Meri en Peter

'Ik was alweer een paar jaar toe aan een relatie, maar het wilde niet erg vlotten. Tot ik Meri tegenkwam.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

9-11-2017 - "Toen ik met Meri in contact kwam, was er meteen de klik die iedereen wilt. Al snel kwam de relatie in een stroomversnelling en we zijn erg blij dat we elkaar gevonden hebben. Lange gesprekken tot diep in de nacht en heel veel fijne appjes over en weer, zijn nog steeds aan de orde van de dag!"

 

Peter: 'Zo bijzonder als je gewoon weet dat het goed zit!'

 

"Mijn eerste indruk bevestigde precies wat ik al over Meri te weten was gekomen. Ze is een gezellige meid die geen blad voor de mond neemt en ze heeft een groot hart. De eerste date was bij haar thuis, omdat ze nog herstellende was van een operatie. Wel handig dat er een bed in de huiskamer stond! Alles verliep probleemloos en we hebben meteen al veel gelachen met elkaar. Dat doen we nog steeds.

 

Ik waardeer haar openheid het meest en natuurlijk de liefde en warmte die ik ontvang. We zijn beiden blij met een LAT-relatie. Dus de plannen voor de toekomst zijn niet bijzonder ingrijpend. Dat mijn kinderen en oudste kleindochter enthousiast zijn, is ook hartverwarmend en zeker niet onbelangrijk. De enige tip die ik kan geven is: delen. Zorg dat er geen verrassingen zijn, dus veel, heel veel praten!”

 

Meri: 'Mijn eerste indruk van Peter toen hij bij mij thuiskwam was vuurwerk!'

 

"Omdat ik niet mocht autorijden was onze eerste date bij mij thuis. Spannend en eng tegelijk. Onze gesprekken samen waren en zijn nog steeds intens en open. Dat is een verademing. Ook onze gezamenlijke interesses zijn heerlijk om samen te doen of naar te luisteren. Nieuwe dingen ontdekken bij elkaar die erg in de smaak vallen... superleuk!

 

Toekomstplannen maken we niet, we zien wel wat er komt en dat belooft wat. Gelukkig zijn onze kinderen heel blij voor ons. Als dat gezegd wordt is dat toch wel bijzonder. Mijn tip is hetzelfde wat Peter zegt: praten, gevoelens delen, lekker kunnen lachen, geen terughoudendheid naar elkaar. Kortom, duik in het diepe als je onderbuikgevoel zegt dat het goed is!"

 

Terug naar overzicht