Maak gratis een profiel aan

Miriam en Rick

'De eerste keer dat we afspraken was erg spannend. Ik deed de deur voor haar open en gelukkig zag ze er net zo uit als op de foto’s. Ik zag dat zij het net zo spannend vond als ik.'

Start je eigen liefdesverhaal!

5-9-2017 - "In het begin was het even elkaar aftasten maar al gauw gingen gesprekken makkelijk en vanzelf. Miriam is erg zorgzaam voor mij en voor anderen. We vullen elkaar aan, denken over veel dingen hetzelfde."

 

Rick (33): 'We hebben het al over trouwen en kinderen gehad!'

 

"Ik leer van haar hoe het is om weer samen te zijn en te genieten van de liefde die de ander geeft. Na onze eerste date hebben we elkaar iedere dag gezien. Na anderhalve week samen, ben ik niet meer naar huis gegaan. Het voelt allemaal zo goed en vertrouwd."

 

Miriam (37): 'De kennismaking met mijn twee kinderen na anderhalve week ging erg goed!'

 

"Ik had in mijn profiel aangegeven dat ik iemand zocht tussen de 34 en 44 jaar, maar eigenwijs als hij is, stuurde hij mij met zijn 32 jaar toch een berichtje. Hij kwam zo spontaan en geïnteresseerd over. Ik vond hem gelijk leuk ondanks het feit dat dat hij 4 jaar jonger was."

 

"Sindsdien hebben we elkaar dagelijks gezien. De kennismaking met mijn twee kinderen na anderhalve week ging erg goed. Rick scoorde natuurlijk meteen punten met de echte Bossche bollen die hij meenam, maar er was meteen een klik en mijn kinderen zijn nu al gek op hem. Inmiddels heeft Rick mijn woning niet meer verlaten en zijn we van plan het officieel te maken en echt samen te gaan wonen. Het lijkt snel, maar het voelt van beide kanten zo goed en we zijn er zeker van dat we voor elkaar willen gaan. We zijn met Pinksteren een weekend weg geweest met z’n tweetjes en hebben zoveel lol gehad samen. Ook dat vinden we beiden belangrijk. We hebben samen een heerlijke zomervakantie gehad. Wij hebben elkaar gevonden!"

 

"Bedankt voor het samenbrengen van ons!"

 

Terug naar overzicht