Maak gratis een profiel aan

Monique en James

'Hij had een bepaalde blik in zijn ogen die mij heel erg aansprak.'

Start je eigen liefdesverhaal!

Monique (53): “Al vanaf het eerste bericht dat ik van James kreeg, voelde ik dat het goed zat. Hij had een bepaalde blik in zijn ogen die mij heel erg aansprak en me meteen een vertrouwd gevoel gaf. We wisselden wat berichten uit via Relatieplanet en al snel besloten we af te spreken. Ik mocht het restaurant uitkiezen, hij reserveerde een tafeltje: perfect! Helaas had ik mijn pols gebroken en kon ik met mijn arm in het gips niet autorijden. James kwam me, galant as hij is, ophalen. Ik kreeg ook nog eens een enorme bos bloemen van hem.

 

Wat ik het leukst vindt aan hem is dat hij enorm zorgzaam en eerlijk is. Hij heeft een open persoonlijkheid en dat maakt communiceren met hem enorm prettig. We hebben ook heel veel van elkaar geleerd: sinds we samen zijn geniet ik meer van de kleine dingen in het leven. De toekomst zien we super positief in, maar echt concrete plannen hebben we nog niet. Wel gaan we binnenkort samen op vakantie.

 

Ik denk dat het tijdens het online daten erg belangrijk is om altijd open en eerlijk te zijn. De waarheid komt toch altijd wel boven tafel. Houd rekening met elkaars normen en waarden, dan kom je heel ver in een relatie!”

 

Terug naar overzicht