Maak gratis een profiel aan

Naomi en Stefan

'Wij waren eerst ook niet weg van online daten, maar nu hebben we er niks op aan te merken.'

Start je eigen liefdesverhaal!


25-1-2018 - "Mijn vriendin en ik willen graag laten weten hoe blij we zijn met jullie site. Ongeveer anderhalf jaar geleden hebben we elkaar leren kennen via Relatieplanet. Zij woonde in België, ik in Nederland. Dus tijdens onze dates hebben we flink wat naar elkaar toe gereisd."

 

Toen Stefan (26) en Naomi (24) hun eerste date hadden, was dat best spannend. Stefan: "Maar toen ik haar voor het eerst zag, dacht ik gelijk: wat leuke jonge vrouw. Ze deed zich voor als zichzelf, wat ik belangrijk vind. En ook vond ze mij wel gelijk een 'gentlemen'.

 

Naomi's profiel trok als eerst mijn aandacht door haar foto. Ze had namelijk een foto met haar paard. En ze straalde op de foto. Nu ben ik een dierenliefhebber dus ja, waarom niet even haar profiel bekijken! Ze zag dat ik ook van dieren hield en dat ik een familiemens ben. Dat beviel haar en zo zijn we verder gaan chatten.

 

Het meeste wat ik waardeer van Naomi is dat ze heel zorgzaam en liefdevol is. Ze is een vrouw die weet wat ze wilt. Van mij vindt ze vooral dat ik behulpzaam ben en haar met respect behandel. Maar ook dat ik de liefde geef die ze nodig heeft. We steunen elkaar altijd. We kunnen niet meer zonder elkaar.

 

Het ging samen zo goed dat we nog geen jaar later samen zijn gaan wonen. Kort daarna ben ik zelfs op mijn knieën gegaan en heb haar ten huwelijk gevraagd. In juni 2018 gaan we trouwen. We zijn dolgelukkig samen.

 

Zonder Relatieplanet zouden we elkaar waarschijnlijk nooit gevonden hebben. Dus mensen mogen weten hoe tevreden we over jullie zijn. Wij waren eerst ook niet weg van online daten, maar nu hebben we er niks op aan te merken."

 

Terug naar overzicht