Maak gratis een profiel aan

Nina en Leon

'We besloten meteen in het diepe te springen en een weekend Utrecht te boeken.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

25-10-2018 – Leon: “Ik was al een tijdje ingeschreven bij Relatieplanet, toen ik een bericht kreeg van ene Nina uit Almere. Ze gaf direct aan dat ze mij leuk vond, maar dat ik wel erg ver bij haar vandaan woonde. Ik vond haar ook erg interessant en reageerde dat we in een klein landje woonden en dat de afstand tussen Almere en Landgraaf makkelijk te overbruggen was: in de liefde moest dit geen probleem zijn, toch? Ze kon mijn reactie erg waarderen en we begonnen te chatten. Al snel ging dit over op telefoongesprekken, die soms wel drie uur konden duren. We hadden erg veel gemeenschappelijke interesses en hadden altijd wel iets om over te praten.

 

Helaas liep ik door omstandigheden met krukken en was het een tijd lang niet mogelijk om iets af te spreken. Nina gaf aan dat ze op mij wilde wachten. We waren allebei dan ook dolblij toen ik het nieuws kreeg dat ik weer auto mocht rijden. We kenden elkaar inmiddels al zo goed, dat we besloten om meteen in het diepe te springen en een weekend Utrecht te boeken. Als een echte heer kwam ik haar ophalen en toen zij de deur opendeed, wisten we het meteen. Zonder aarzeling kusten we elkaar en we hebben daarna een heerlijk weekend samen gehad.

 

Ik rijd nu ieder weekend naar Almere om bij Nina te zijn. We hebben het heerlijk samen en missen elkaar echt als we niet samenzijn. Door onze eerdere huwelijken weten we heel goed wat we wel- en niet willen en wat we van elkaar verwachten. Dankzij Relatieplanet heb ik echt mijn maatje gevonden en ik weet zeker dat ik de rest van mijn leven met haar door wil brengen!”

Terug naar overzicht