Maak gratis een profiel aan

Paola en Geert

'Na een ingeving en op advies van een vriend besloot ik mij in te schrijven bij datingsite Relatieplanet, zo rond eind februari. Ik had er geen verwachtingen van. Had niet het idee dat ik de liefde zou vinden.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

6-5-2016 - Ik kreeg na een kleine week een erg leuke reactie op mijn profiel, die mij enorm aansprak. Eerst via de chat functie van Relatieplanet met elkaar in contact gekomen. Daarna een paar weken via Whatsapp gekletst en elke dag met elkaar gekletst via de telefoon.

We kwamen geen praat tekort.....enorme klik, en kwamen steeds dichter naar elkaar toe. We wilden ontmoeten, maar ik was voor werk in het buitenland en daarna vakantie in het buitenland. De spanning en nieuwsgierigheid om elkaar te ontmoeten liep steeds meer op. Na drie weken eerste ontmoeting gepland. Ook live was de klik enorm!! En nu......nu zijn we beide erg gek op elkaar, de liefde groeit en bloeit, genieten we enorm van elkaar, plannen we onze toekomst samen en zijn we erg blij dat we elkaar via Relatieplanet hebben leren kennen. Wie had gedacht dat dit ons nog zou overkomen?! Ik heb mijn maatje, mijn liefde gevonden!

Hartelijke groetjes, 

 

Geert & Paola

 

Terug naar overzicht