Maak gratis een profiel aan

René en Patrick

Toen we weer thuiskwamen, had mijn zoon een fles bubbels en twee glazen klaargezet met een kaartje met daarop: heb het leuk samen.

Start je eigen liefdesverhaal!

 

René (51): 'We appen en bellen elkaar van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat'

 

"Ik was wel klaar met het hele dating gedoe, toen Relatieplanet mij wees op het profiel van Patrick. Ik las het door en dacht dit kan wel eens wat wezen. Patrick was net als ik getrouwd geweest met een vrouw en had, net als ik, twee zoons. Zijn verhaal was mijn verhaal! Hij snapte wat het betekent om vader te zijn. Ik stuurde hem diezelfde avond nog een interesse berichtje. Toen hij terugschreef ben ik gelijk weer betalend lid geworden, 'Die is van mij', dacht ik! We hebben nummers uitgewisseld en vervolgens twee weken lang met elkaar geappt, op een avond pakte ik de telefoon en belde ik Patrick op.

Ik houd van doorpakken, dus de avond erop spraken we al af. De eerste date was zo leuk dat ik eigenlijk niet naar huis wilde. Voor onze tweede date spraken we af bij mij thuis, mijn oudste zoon is kok en hij bereidde een diner voor ons. Na het eten gingen we naar de bioscoop en toen we weer thuiskwamen had mijn zoon een fles bubbels en twee glazen klaargezet met een kaartje met daarop 'Heb het leuk samen.' Vanaf dat moment zijn we het liefst zoveel mogelijk samen. Ik kan heel goed met zijn kinderen opschieten en hij met die van mij. Samenwonen doen we nog niet, maar we appen en bellen elkaar van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Ik zou niet meer zonder Patrick kunnen, tussen ons zit het gewoon goed."


Patrick (47): 'Zijn jongste zoon noemt mij mama'
 

"Toen René met mij wilde afspraken, was ik zo nerveus dat ik niet wilde gaan, maar een vriendin moedigde me aan het toch te doen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. We hadden meteen een klik! René is grappig en spontaan en heel belangrijk, we begrijpen elkaar. Ik ben tien jaar geleden gescheiden van mijn vrouw omdat ik homo ben. Zijn twee zoons wonen bij hem, ik ben co-ouder van mijn twee zoons en we gaan allebei nog goed om met onze ex-vrouwen. Het vaderschap is heel belangrijk voor ons en we zijn blij dat het zo goed klikt tussen ons en de kinderen. De eerste keer dat ik zijn kinderen ontmoette was ik heel zenuwachtig, maar het ging heel goed. Op Moederdag kreeg ik van René's jongste zoon een kadootje, 'omdat ik nu toch een beetje zijn moeder ben'. Hij noemt mij zelfs 'mama', haha. We doen altijd leuke dingen samen. In de zomer gaan we ieder weekend naar onze caravan. We houden allebei van zingen, ik zit in een popkoor, René bij een musicalvereniging. Bij René heb ik gevonden waar ik al die tijd naar zocht. Het was liefde op het eerste gezicht en sinds ik hem ken ben ik gelukkiger dan ik ooit was."
 

Terug naar overzicht