Maak gratis een profiel aan

Renée en Theo

'Opeens stond hij achter mij, hij tikte mij op de schouders, ik draaide mij om en dacht 'Wow!''

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Renée (62): ‘De ontmoeting met Theo is echt een geschenk'

 

"Ik was al zeven jaar weduwe en had in al die jaren niemand gehad. Een vriendin schreef mij in bij Relatieplanet, een week later ontmoette ik er Theo. Bij onze eerste date wachtte ik op een terrasje op de markt, we hadden afgesproken dat hij er rondjes zou gaan lopen tot hij mij zou herkennen.  Opeens stond hij achter mij, hij tikte mij op de schouders, ik draaide mij om en dacht 'Wow!' Toen we gingen praten ontdekten we dat er veel raakvlakken waren. Allebei hebben we onze geliefde verloren aan kanker, het bleek fijn te zijn om dat verdriet met elkaar te kunnen delen.

In de vijf maanden dat we samen zijn hebben we al heel veel leuke dingen meegemaakt samen; een reisje naar de Moezel en naar de Champagne streek. We wonen maar tien kilometer bij elkaar vandaan en zijn praktisch alle dagen samen. Theo is heel open, hij is lief en heeft een hart van goud. Ik durfde stiekem niet meer op een liefde als deze te hopen, de ontmoeting met Theo is echt een geschenk."
 

Theo (67): ‘Mijn kleinkinderen noemen haar 'mémé''

 

"De eenzaamheid begon aan mij te knagen, ik babbel graag, maar na het overlijden van mijn vriendin zat ik veel alleen thuis. Ik schreef mij in op Relatieplanet, mijn eerste date was met Renée. Ze was een mysterie voor mij, want ze had geen foto én geen tekst ingevuld op haar profiel. Dat ze een rosse met krullen was, was de enige informatie die ik had. Ik was echt heel zenuwachtig om haar te gaan ontmoeten die eerste keer, maar het klikte meteen tussen ons. Wat ik niet had verwacht, gebeurde toch: ik werd verliefd. Ze is geen vervanger van mijn overleden vriendin, en ik ben geen vervanger van haar overleden echtgenoot. Toch hebben we het iedere dag wel een keer over ze. Mijn kleinkinderen hebben haar meteen omarmd, ze noemen haar 'mémé', Vlaams voor oma. Iedereen is heel blij voor ons, ook de familie van mijn overleden vriendin is blij dat ik iemand heb gevonden. Iedere dag is een geschenk, we bouwen nu aan een toekomst samen, met onze kinderen en kleinkinderen."
 

Terug naar overzicht