Maak gratis een profiel aan

Ria en Henri

'Ik verwacht nooit zoveel, maar Henri ging mijn verwachtingen ver te boven.'

Start je eigen liefdesverhaal!

Ria (78): "Na een paar weken berichtjes uitwisselen hadden we onze eerste date. Ik ben naar hem toegereden omdat hij tijdelijk geen auto had: geen probleem voor mij, met mijn TomTom kom ik overal! Eenmaal aangekomen lachte Henri me vanaf het balkon al tegemoet: hij zag er erg leuk en verzorgd uit. Nadat hij me zijn appartement had laten zien, gingen we het dorp in. Ik was nog nooit in de woonplaats van Henri geweest, dus alles was nieuw voor me. We gingen heerlijk uit eten en hadden een super gezellige avond. Toen ik weer thuis was heb ik hem dan ook meteen gemaild dat ik onze date heel fijn vond.
 

Wat ik meest waardeer in Henri is zijn onmetelijke trouw: er gaat geen dag voorbij dat hij mij niet per mail of in het echt (als we bij elkaar zijn) laat blijken hoe gek hij op me is. Daarnaast respecteren we elkaar enorm en laten we elkaar vrij in wat we doen in ons dagelijks leven. Het gaat inmiddels zo goed tussen ons dat we niet alleen een vakantie naar Polen geboekt hebben, maar dat Henri binnenkort ook op proef bij mij komt wonen.
 

Mijn grootste tip die ik aan alle singles op Relatieplanet wil geven is: lees goed het profiel van de desbetreffende persoon door. Interesseer je in wat hij/zij doet, zijn/haar karakter en hobby's. Blijf een tijdje berichten uitwisselen om te kijken wat voor vlees je in de kuip hebt, maar spreek daarna ook zeker in het echt af. Al met al gaat er niets boven persoonlijk contact!"

Terug naar overzicht