Maak gratis een profiel aan

Sandra en Erik Jan

'Men zegt weleens: "Je voelt het vanzelf als je de ware ontmoet." Na allebei meerdere serieuze relaties gehad te hebben, kunnen we nu volmondig zeggen: "Dat klopt!"'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

3-6-2016 - Sandra was meerdere jaren woonachtig en werkzaam in verschillende landen als reisleidster. Sinds 2,5 jaar terug in Nederland en bij toeval in Hilversum terecht gekomen. Aangezien ze hier niemand kende en toch wel behoefte had aan een maatje om leuke dingen mee te doen, en wie weet meer, schreef ze zich in op datingsite Relatieplanet. Erik Jan is een jaartje geleden na een relatiebreuk ook per toeval in Hilversum komen wonen en zocht na een tijdje via Relatieplanet contact met een leuke spontane meid voor gezelligheid. Aan een vaste relatie dacht hij toen nog niet.

Begin maart stuurde EJ een eerste berichtje naar Sandra, waarop een leuk mailcontact ontstond. Twee weken later besloten wij af te spreken en al bij het allereerste oogcontact sloeg de vonk over. Een bijzonder gezellige avond volgde, waarbij al snel van elkaar ontdekten dat onze levensverhalen veel gelijkenissen vertonen. Ook onze interesses en de liefde voor rust, ruimte en natuur komen overeen, en al gauw bleek dat we ook dezelfde droom delen, namelijk wonen en leven in Oostenrijk! De volgende ontmoeting liet natuurlijk niet lang op zich wachten. Een paar dagen later hadden we afgesproken om het mooie Gooische landschap per fiets te gaan ontdekken. Het was een grijze, miezerige dag, maar dat kon ons niet deren. We hadden elkaar gevonden en op de Hilversumse heide beleefden wij onze eerste kus.

We hebben allebei het gevoel dat deze ontmoeting geen toeval is geweest en we voelen ons hierdoor extra gesterkt om onze droom te gaan najagen.

Met vriendelijke groeten,

Erik Jan en Sandra

 

Terug naar overzicht