Maak gratis een profiel aan

Sanne en Lennaert

'Zijn eerste kaartje draag ik altijd bij me, daarop schreef hij: 'Je bent mooi zoals je bent.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Sanne (33): ‘Zijn eerste kaartje draag ik altijd bij me’

 

"Na een onveilige relatie zocht ik een lieve vriend om het, samen met mijn zoontje Giovanni, gezellig te hebben. Aangespoord door een vriendin schreef ik mij in bij Relatieplanet. Ik was heel kieskeurig en wilde met niemand daten, tot ik Lennaert's profiel zag. Alles aan hem sprak mij meteen aan, helaas reageerde hij niet op mijn eerste berichtje. Maar ik gaf niet op en na drie berichtjes was het wél raak. Tijdens onze eerste date gingen we met Giovanni naar de dierentuin. Lennaert had geen rozen voor mij meegebracht, maar wél een doos Lego voor de kleine, dat vond ik prachtig om te zien.
 

In het begin van onze relatie was ik heel slecht van vertrouwen, maar Lennaert gaf mij alle tijd. Hij heeft mij geleerd hoe een goede relatie eruit ziet en hoe je de ander kunt leren vertrouwen. Lennaert geeft mij het gevoel dat ik ertoe doe en hij is heel lief. Als hij na zijn werk thuis komt neemt hij vaak iets voor me mee; een doosje bonbons, een bos bloemen of hij stuurt een kaartje.  Zijn eerste kaartje draag ik altijd bij me, daarop schreef hij: 'Je bent mooi zoals je bent.' Vorig jaar werden we de ouders van een prachtige zoon, Milano. Nu is ons gezinnetje compleet."


Lennaert (35): ‘Bij Sanne hoef ik mij niet te bewijzen’

 

"Sanne's eerste berichtjes had ik niet opgemerkt, maar ze hield vol en dat vond ik eigenlijk heel leuk. Toen ze vertelde dat ze moeder was van een zoontje vond ik dat geen enkel probleem, ik ben gek op kinderen. Ik stelde voor dat ze tijdens de eerste date Giovanni gewoon mee zou nemen, omdat hij er wat mij betreft gewoon bij hoorde. Met zijn drietjes we gingen naar dierentuin Blijdorp in Rotterdam en het werd een heel gezellige dag. Onze relatie begon vriendschappelijk, Sanne kwam uit een niet prettige relatie en we bouwden onze band langzaam op. Na een tijdje groeide onze relatie uit tot meer dan alleen vriendschap.
 

Bij Sanne kan ik helemaal mijzelf zijn, ik hoef mij niet te bewijzen. Een prater ben ik nooit geweest, maar Sanne heeft me geleerd om mijn gevoelens met haar te delen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen sinds we samen zijn. Vijftien maanden geleden kwam een grote wens van mij uit, ik werd vader van onze zoon Milano. Nu heb ik twee fantastische kinderen en een geweldige vrouw, iedere dag die we samen zijn voelt als een feestje."
 

Terug naar overzicht