Maak gratis een profiel aan

Saskia en Jeroen

'Ik wil jullie toch niet ons succesvolle liefdesverhaal onthouden. Dankzij datingsite Relatieplanet hebben Jeroen en ik elkaar ontmoet en vanaf het allereerste begin wisten wij dat we voor elkaar bestemd waren.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

6-8-2016 - Ik wil jullie toch niet ons succesvolle liefdesverhaal onthouden. Dankzij datingsite Relatieplanet hebben Jeroen en ik elkaar ontmoet en vanaf het allereerste begin wisten wij dat we voor elkaar bestemd waren. 

Het begon in november 2015, een eerste bericht en een date die daarop volgde. De eerste date voelde goed, alles klopte en daarna volgde snel weer een date. Beide hebben we nog nooit zoveel gevoeld voor iemand als dat we nu voor elkaar voelen, we kwamen ook allebei uit een scheiding.

 

Het is zo geweldig om opnieuw verliefd te worden en ook in elkaar de liefde van je leven te vinden. Dat is wat wij in elkaar gevonden hebben. We zijn dolgelukkig en we weten zeker dat het liefde voor altijd is en dat we samen oud gaan worden. We hebben nog wat hobbels te nemen met de kinderen, maar onze liefde is zo sterk, die overwint alles.

 

Allemaal dankzij datingsite Relatieplanet, want anders hadden we elkaar nooit ontmoet. Heel veel dank, wij zijn dolgelukkig.

 

Saskia & Jeroen

 

Terug naar overzicht