Maak gratis een profiel aan

Saskia en Santi

'Wat vond ik hem gelijk leuk! Toen we elkaar aankeken, werden we er beiden zelfs iets verlegen van.'

Start je eigen liefdesverhaal!

 

12-12-2017 - "Een half jaar geleden hadden Santi (50) en ik onze eerste date. We gingen ergens koffiedrinken en daarna naar de film. Op Relatieplanet hadden we elkaar wel iets verteld over onszelf, maar we wachtten niet lang om elkaar in het echt te ontmoeten", vertelt Saskia (43).

 

Ze vervolgt: "Santi had mij een mooie openhartige brief geschreven. Hiermee had hij mijn hart al een beetje gestolen. Ik was zo benieuwd om hem te ontmoeten. Wat vond ik hem gelijk in een opslag leuk! Toen we elkaar aankeken, werden we er beiden zelfs iets verlegen van. We hadden leuke gespreksstof tijdens de koffie. We lieten elkaar blijken dat we beiden zin hadden om naar de zondagmiddag voorstelling van de bioscoop te gaan dus de date zette zich voort. Het was gelijk zo fijn om naast elkaar te zitten in de bioscoop en ook zo romantisch. Vanaf de eerste ontmoeting voelde het goed, gezellig en heerlijk om samen te zijn.

 

Nu na een half jaartje willen we heel graag verder samen omdat we gek zijn op elkaar, van elkaar houden. Intussen hebben we ook familieleden en vrienden van elkaar ontmoet waar we blij om zijn. We hebben beiden kinderen. Hierin kunnen wij elkaar ook vinden, het zijn tieners. Mijn kinderen gaan leuk met Santi om en vinden hem heel aardig. De klik is er gelukkig ook onderling. Zo vind ik zijn dochter ook heel leuk.

 

Wij zijn erg naar elkaar toe gegroeid. Zo heb ik alle steun van hem gekregen toen er bij mij een kleine medische ingreep moest gebeuren. In onze relatie wil ik er ook voor hem zijn. We hebben genoten van de zomer en kijken nu al uit om samen en met elkaar Kerst te vieren. Ik heb mijn liefde naast mij. Wat fijn dat Relatieplanet er is en dat er wel positieve en serieuze relaties uit ontstaan!"

 

Terug naar overzicht