Maak gratis een profiel aan

Steffie en Peter

‘Ze noemde zichzelf 'moppie'. Dat sprak me helemaal niet aan!’

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Peter (56): ‘We genieten elke dag van het leven en elkaar, we willen samen oud’ worden'

 

"Ik zag Steffie en het was het liefde op het eerste gezicht. En dat terwijl ik eerst niet op haar berichtjes had gereageerd. Ze stuurde mij een paar keer een hartje via Relatieplanet, maar ze had geen profielfoto én ze noemde zichzelf 'moppie'. Dat sprak me helemaal niet aan. Toen ze toch bleef volhouden en ook een foto van zichzelf plaatste, schreef ik pas terug. Bij Steffie kan ik eindelijk mijzelf zijn. Bij haar zijn voelt vertrouwd en ontspannen. Ik denk aan iets, en zij zegt het, zo goed voelen we elkaar aan.

 

 

Toen ik mijn twee kinderen vertelde dat ik met Steffie ging trouwen, was mijn dochter het daar eerst niet mee eens. Gelukkig draaide ze helemaal bij en nu heeft ze Steffie zelfs gevraagd of ze oma wil worden van haar eerste kindje. De dag dat ik te horen kreeg dat ik kanker had was een enorme klap voor ons. Sinds het weer goed met mij gaat stellen we niets meer uit. We genieten elke dag van het leven en elkaar, we willen samen oud worden."

 

Steffie (57): ‘We trouwden op het strand van Aruba met twee onbekenden als getuigen’

 

"Na onze eerste date stuurde ik Peter een berichtje, maar hij stuurde niets terug, wat raar was, want we hadden het heel leuk gehad. Ik besloot hem te bellen, toen bleek dat het smsje nooit bij hem was aangekomen omdat ik het naar de verkeerde Peter had gestuurd, mijn buurman van 74 jaar, die al jaren gelukkig getrouwd is! We hebben er achteraf hartelijk om gelachen.

 

Al na onze tweede afspraakje waren we onafscheidelijk en na een half jaar gingen we samenwonen. We hebben de afgelopen zes jaar de nodige tegenslagen te verwerken gekregen, mijn dochter accepteert onze relatie niet en ik heb haar en de kleinkinderen al zes jaar niet gezien. Tot onze grote schrik kreeg Peter kanker, dat is gelukkig goed afgelopen. Exact drie jaar na onze ontmoeting trouwden we op het strand van Aruba met twee onbekenden als getuigen. Het was de mooiste dag van mijn leven. In 2017 worden we opa en oma, iets waar we allebei enorm naar uitkijken. Wat een geluk dat we destijds op Relatieplanet zijn gegaan. We zijn ervan overtuigd dat we elkaar anders nooit waren tegengekomen."

 

Terug naar overzicht