Maak gratis een profiel aan

Susan en Jeroen

'Op 18 augustus 2013 hadden we voor het eerst een date. ’s Middags spraken we al af, maar onze date duurde tot ’s avonds laat. We waren zo blij met elkaar.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

10-4-2017 - Ik wil ons liefdesverhaal al een tijdje vertellen aan jullie. Jeroen en ik hebben elkaar eind juli 2013 ‘gevonden’ op Relatieplanet. Op 18 augustus 2013 hadden we voor het eerst een date. ’s Middags spraken we al af, maar onze date duurde tot ’s avonds laat. We waren zo blij met elkaar.

 

In het begin voelde het nog allemaal wat onzeker over wat we van elkaar vonden, maar al snel spraken we uit dat we voor elkaar wilden gaan. In december 2013 zijn we gaan samenwonen in mijn huis en toen dat heel goed beviel, heeft Jeroen zijn huis te koop gezet.

 

Een paar maanden nadat Jeroen zijn huis verkocht, zette ik mijn huis ook te koop. Na een verbouwing die zeven weken duurde, zijn we in ons droomhuis getrokken. In november 2015 is ons zoontje geboren en dit jaar in augustus verwachten wij ons tweede kindje, een dochter. Dan is ons koningskoppel geboren. Een grote roze wolk, dat is het sinds augustus 2013! Als kers op de taart gaan wij op 18 augustus 2018, als we elkaar exact vijf jaar kennen, trouwen.

 

Wij zijn heel blij dat we via Relatieplanet de mogelijkheid hebben gekregen om elkaar te leren kennen. Dolgelukkig zijn we met ons gezin.

Groetjes,

Susan
 

Terug naar overzicht