Maak gratis een profiel aan

Tineke en John

'Na een paar jaar alleen te zijn geweest was ik klaar met het single leven. Vooral de weekenden waren saai. Ik wilde graag een maatje om gezellige dingen mee te ondernemen en interesses te delen. Ik schreef me in op Relatieplanet.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

8-10-2016 - Na een paar jaar alleen te zijn geweest was ik klaar met het "single" leven. Vooral de weekenden waren toch wel saai. Ik wilde graag een maatje om gezellige dingen mee te ondernemen en interesses te delen. Ik schreef me in op Relatieplanet maar dat was nog een hele klus. Om een leuke introductie tekst en profiel op te stellen waar je wel eerlijk je zelf in omschrijft en je wensen in verwerkt zonder dat het een soort boodschappenlijst wordt.

Al heel snel had ik een paar dates die op niks uitliepen. Inmiddels was ik zover dat ik heel kritisch werd en al zo wie zo niet reageerde op berichten zonder profiel. Want daar lees je redelijk veel over iemand en vooral wat ze niet invullen?!? Had me eigenlijk net voorgenomen om zelf ook maar eens het initiatief te nemen toen er een interesse bericht van John binnenkwam. Profiel moest ie nog invullen maar zijn mailtje sprak me dusdanig aan dat ik echt iets had van "wauw en dat loopt nog vrij rond? " Nog diezelfde dag hebben we telefoonnummers uitgewisseld en een afspraak gemaakt.

Er was overduidelijk een klik en we maakte gelijk een vervolg afspraak. Ook dit verliep weer reuze gezellig dus de volgende stond alweer gepland. Omdat we allebei best wel veel hebben meegemaakt gebruikten we de tijd om samen onze rugzakjes uit te pakken. Hoe ga je om met elkaars bagage en staat dat je in de weg om iets nieuws samen op te bouwen. Zeker die openheid gaf een stukje vertrouwen en John pakte het heel daadkrachtig aan door woensdagavond te vragen of ik het zag zitten om het weekend samen ergens naar toe te gaan om zo elkaar beter te leren kennen. JA ik heb geen moment getwijfeld. Al snel was duidelijk hoe goed we konden samenwerken en op donderdag was alles geregeld en vrijdagmiddag zijn we vertrokken. Spannend dat wel maar de vonk sloeg definitief over en smaandags hebben we allebei ons profiel geblokkeerd.  

We leren elkaar steeds beter kennen en waarderen om de persoon die we op zo’n snelle en bijzondere manier hebben ontmoet. Zonder datingsite Relatieplanet was dit nooit gelukt omdat je niet kan bedenken dat 24 km verderop zo’n mooi mens ook alleen is en jouw na een paar weken al zijn top tien noemt.

Tineke

 

Terug naar overzicht