Maak gratis een profiel aan

Tiny en Rene

'Ze vroeg opeens of ik haar misschien te oud vond. Dat klopte stiekem wel.’

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Tiny (82): 'Na het overlijden van mijn vriend was ik zes jaar alleen’

 

"Na het overlijden van mijn vriend was ik zes jaar alleen. Afgelopen winter besloot ik dat het mijn missie zou worden om in 2016 een leuke man te ontmoeten. Voor het eerst van mijn leven schreef ik mij in op Relatieplanet. Daar ontdekte ik dat Rene mijn profiel wel drie keer had bekeken, maar reageren, ho maar! Ik stuurde hem een berichtje en daarna ging het heel snel. We ontmoetten elkaar en het voelde meteen heel vertrouwd, alsof ik Rene al een mensenleven kende. Rene is een gezellige prater met veel interesses, we hebben het heerlijk samen en hebben al heel veel leuke reisjes gemaakt.

 

Het is tussendoor nog even uit geweest. Dat was een bevlieging, want we misten elkaar meteen enorm. Nu we opnieuw voor elkaar gekozen hebben voelt onze liefde heftiger dan ooit. Hoe lang we nog samen hebben weet niemand, maar tot die tijd genieten we met volle teugen van elkaar."
 

Rene (75): ‘Dat ik op mijn leeftijd nog zo heftig verliefd kon worden’

 

"Mijn vrouw zette vlak na het feest voor onze 'gouden bruiloft' een punt achter ons huwelijk. Alleen zijn is niks voor mij, ik hou van gezelligheid. Mijn zoon vond dat ik mij in moest schrijven bij Relatieplanet. Hij hielp me bij het aanmaken van een profiel. Ik zat er nog maar een paar weken op toen ik een berichtje van Tiny kreeg. Ik had haar profiel al wel gezien, maar er nog niet gereageerd. 'Nou, Rene vind je mij misschien te oud?', schreef ze opeens. Dat klopte stiekem wel. 'Leeftijd is maar een getal.', zei ze. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt.  Het was meteen raak toen ik haar zag. Ik ben er echt trots op om met zo'n leuke, lieve vrouw als Tiny samen te zijn. Overal waar ik kom pronk ik met haar foto.

 

We hadden het heel fijn samen, toch moesten we ook aan elkaar wennen, er waren ergernissen. We besloten zelfs om ermee te stoppen, maar al na een paar dagen verlangden we weer naar elkaar. We spraken onze irritaties uit en dat deed onze relatie veel goed. Dat ik op mijn leeftijd nog zo heftig verliefd kon worden, had ik niet kunnen bedenken. Uit elkaar gaan wil ik nooit meer, ik hoop dat we samen zijn tot de dood ons scheidt."

 

Terug naar overzicht