Maak gratis een profiel aan

Wendy en Ron

We bleken bizar veel overeenkomsten te hebben, van onze achternaam en verjaardag tot zelfs dezelfde lampen in ons interieur! Dat was me nog nooit eerder overkomen.

Start je eigen liefdesverhaal!

 

Wendy (44): 'Iedere dag wordt het leuker'

 

"We ontdekten tijdens het chatten dat we op precies dezelfde dag jarig zijn. Toen Ron mij zijn mailadres stuurde bleek ook dat we precies dezelfde achternaam hebben! Ik viel bijna van mijn stoel van verbazing, we raakten maar niet uitgepraat en gelachen over zoveel toevalligheden. Een date kon nu bijna niet meer verkeerd gaan. Bij onze eerste ontmoeting voelden we meteen die 'klik'. We hadden, alweer zo toevallig, allebei in dezelfde week vrij genomen van ons werk en zijn toen samen op vakantie gegaan, naar Macedonië. Dat was de ultieme test, maar het ging geweldig.


Toen ik mij in een opwelling aanmeldde bij Relatieplanet was ik best wel sceptisch over online daten. Ik ben heel blij dat ik het toch heb gedaan. Ron en ik kennen elkaar nu acht maanden en het wordt iedere dag leuker. Bij hem heb ik liefde en rust gevonden, het leven is echt mooier met zijn tweetjes."

 

Ron (53): 'Het voelt als thuiskomen'

 

"We bleken bizar veel overeenkomsten te hebben, van onze achternaam en verjaardag tot zelfs dezelfde lampen in ons interieur! Dat was me nog nooit eerder overkomen. Na mijn scheiding was ik alweer een paar jaar alleen, toen ik mij inschreef bij Relatieplanet. Ik had een paar dates achter de rug, maar soms klikte het wel over de mail maar was er geen chemie in het echt. Met Wendy was het chatten meteen heel erg leuk en toen ze bij onze eerste afspraakje binnen kwam lopen dacht ik direct 'Wat een prachtvrouw!'. Ik was er echt even stil van!

 

Ik kon meteen mijzelf zijn bij Wendy, we gaan echt voor elkaar en steken onze liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken. Op onze leeftijd weet je sneller wanneer iets goed zit of niet en bij Wendy klopte het meteen. We gingen al snel op vakantie en na een maand heb ik haar voorgesteld aan mijn dochter, ook dat ging prima. Het klinkt misschien zoetsappig, maar wij hebben elkaar écht gevonden, ze is mijn geliefde én mijn maatje. Bij Wendy zijn voelt echt als thuiskomen."

 

Terug naar overzicht