Maak gratis een profiel aan

Yvonne en Jaap

'Nadat wij via datingsite Relatieplanet met elkaar in contact waren gekomen, zijn we direct met elkaar gaan bellen. Tijdens ons eerste telefoongesprek voelde het al geweldig. Het klikte direct tussen ons en we vonden het heel prettig om elkaars stem te horen.'

Start je eigen liefdesverhaal!
 

5-11-2016 - Weer verliefd zoals je dat héél vroeger kon zijn.

Nadat wij via datingsite Relatieplanet met elkaar in contact waren gekomen, zijn we direct met elkaar gaan bellen. Tijdens ons eerste telefoongesprek voelde het al geweldig. Het klikte direct tussen ons en we vonden het heel prettig om elkaars stem te horen. Tijdens het gesprek bleek al  hoezeer we op één lijn zaten en hoeveel dingen we gemeen hebben zoals oppassen op kleinkinderen, wandelen en muziek maken.

Yvonne: "Na een heel lang telefoon gesprek begon het bij mij al te vlinderen in mijn buik. We maakte een afspraak voor een ontmoeting in Amsterdam de stad tussen onze woonplaatsen in. De volgende morgen begon het berichtjes sturen  op de telefoon en hebben onze eerste  date afspraak 2 dagen vervroegd omdat we niet konden wachten elkaar te ontmoeten. Beiden reisde we met de trein. Toen de trein stopte voelde ik mij heel opgewonden en wilde hem heel graag zien.

En daar was hij  en we herkende elkaar. We liepen naar elkaar toe en wij keken elkaar  diep in de ogen en toen kuste hij mij zacht op mijn lippen en mijn hart maakte een sprongetje en in mijn buik de vlinders. Dit is liefde op het eerste gezicht en de gevoelens worden alsmaar groter en groter. We kunnen nu alleen nog maar aan elkaar denken en sturen berichtjes  en bellen elkaar de hele dag. Ik ben zo blij dat dit mij is overkomen en voel me intens gelukkig."

Jaap: "Ik reisde per trein naar Amsterdam voor onze eerste afspraak. Ik was heel zenuwachtig, omdat ik door de opwinding mijn telefoon was vergeten. Gelukkig had ik haar wel een bericht gestuurd op welk perron ik zou uitstappen en hoe laat. De trein stopte en ik stapte uit en zocht het perron af. Haar foto had ik de afgelopen dagen al zo vaak gezien dat ik haar direct zou herkennen. In eens zag ik haar vrolijk lachend op mij af komen. Op dat moment voelde ik een enorme warmte in mijn lichaam. We liepen op elkaar af en stonden stil. Ik was heel dicht bij haar gezicht en keek in haar ogen. Ik dacht er geen moment aan om haar zoenen op haar wang te geven. Ik kuste haar zacht op haar mond. Op dat moment begon er een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

Inmiddels hebben wij elkaar 5 keer ontmoet en daarnaast hebben wij een intensief contact via telefoon en WhatsApp. Het is bijna ongelooflijk dat zo iets moois met ons is gebeurd."

 

Terug naar overzicht