Maak gratis een profiel aan

Relatieplanet, gewoon voor iedereen

Ben je single en op zoek naar de liefde van je leven? Dan ben je bij Relatieplanet op de juiste plaats. Of je nu een dertiger bent of 50+. Of je nu hoger opgeleid bent of iets minder "papieren" hebt. Wij maken geen onderscheid in leeftijd, geaardheid of opleidingsniveau. Relatieplanet is "Gewoon voor Iedereen", want voor iedereen is er een leuke match!

Succesvol online daten, veilig en betrouwbaar

Is online daten nieuw voor je of vind je daten nog niet zo makkelijk? Wij helpen je graag op weg. Zo hebben we een pagina toegewijd aan datingtips voor beginners. Ook kun je op ons datingblog vele nuttige artikelen vinden over liefde, relaties en dating.

Datingsite Relatieplanet is veilig en betrouwbaar. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten dat mede een initiatief is van de Consumentenbond en Thuiswinkelwaarborg. Onze klantenservice kent zeer ruime openingstijden. Wij zijn elke dag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.

Onze awards

Hoogste score Privacymeter 2020 

Consumentenbond

Populairste datingsite 2019

Website van het Jaar

Populairste én Beste datingsite 2018

Website van het Jaar

Populairste datingsite 2017

Website van het Jaar

Populairste én Beste datingsite 2016

Website van het jaar

Beste datingsite 2016

Nationale Thuiswinkel Award

Populairste datingsite 2015

Website van het Jaar

Beste datingsite 2014

VARA Kassa testpanel

Populairste datingsite 2014

Website van het Jaar

Beste datingsite 2014: Categorie datingsites

De Succesfactor, RTL 7

Populairste datingsite van 2013

Website van het Jaar

Succes Award 2013: Beste in Datingbranche

De Succesfactor, RTL 7

Beste datingsite 2012

Website van het Jaar

Populairste én Beste datingsite 2012

Website van het Jaar

Populairste datingsite 2011

Website van het Jaar

Populairste datingsite 2010

Website van het Jaar

Beste Klantenservice 2010

Website van het Jaar

Beste betaalde datingsite 2010

TROS Radar

Populairste datingsite 2009

Website van het Jaar

Beste Klantenservice 2008

MVLife


Onze medewerkers hanteren drie speerpunten: privacy, kwaliteit en betrouwbaarheid.
De Relatieplanet klantenservice staat dagelijks van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Onze vriendelijke en getrainde medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op 088-5052505. Je kunt ook e-mailen via het contactformulier. Je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie. 
Betrokken en vriendelijke klantenservice

Dagelijks worden profielen, foto’s en wijzigingen handmatig en met aanvullende technische ondersteuning gecontroleerd. Door dagelijkse controle kunnen wij  direct en snel in actie komen tegen oplichting, aanstootgevende berichten of ongewenste reclame. Op deze wijze kunnen we je een betrouwbare, leuke en veilige ontmoetingsplek bieden.

Relatieplanet brengt singles op een leuke, eenvoudige en veilige manier via onze datingsite met elkaar in contact. We bieden je een besloten dateomgeving. Op deze wijze kunnen we je privacy waarborgen.

Gratis inschrijven bij Relatieplanet

Je kunt je bij Relatieplanet gratis inschrijven. Zo kun je goed oriënteren of online daten en onze datingsite bij je past. Je kunt een profiel aanmaken, foto’s plaatsen en gebruik maken van je persoonlijke postvak voor het ontvangen van berichtjes. Hiernaast kun je profielen van andere leden bekijken en bij een gratis abonnement vijf leuke singles per dag een interessebericht sturen. Zodra je voor een betaald abonnement kiest, heb je veel meer mogelijkheden.

Wil je gebruik maken van onze datingsite, schrijf je dan in. Gratis en vrijblijvend. Door een inschrijving vergroot Relatieplanet de kans dat de gebruikers van onze site serieus op zoek zijn naar een leuk contact. Bovendien kan onze klantenservice direct ingrijpen als iemand zich niet de gedragsregels en gebruiksvoorwaarden houdt. Wil je het online daten tijdelijk pauzeren, dan kun je je inschrijving op onzichtbaar zetten. 

Schrijf je gratis in

Contactgegevens

E-mailadres:  klantenservice@relatieplanet.nl
Adres: Basisweg 30, 1043 AP AMSTERDAM
Telefoonnummer: 088-5052505 dagelijks van 09:00 – 17:00
BTW-nummer: NL8113.67.642.B01

Relatieplanet Nederland BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.