Maak gratis een profiel aan

Dating in Nederland: de leukste uitjes per provincie

Bij online daten op Relatieplanet kom je natuurlijk allerlei interessante personen tegen uit heel Nederland. Grote kans dat je iemand tegenkomt waarmee het klikt, maar dat de ander net iets verder weg woont. Soms wel een beetje lastig: misschien ben je niet zo erg thuis in een bepaalde provincie. Waar kun je gaan daten, of een leuk dagje weg met je nieuwe, leuke contact? Om te zorgen dat je een voorstel kunt doen om samen op stap te gaan, geeft datingsite Relatieplanet je graag tips. Voor elke provincie!

Dating in provincie Groningen

Dating in Groningen

Je hebt een date gevonden in Groningen! Maar wat is daar eigenlijk te doen? Gelukkig biedt Relatieplanet uitkomst: de Martinitoren, het Groninger Museum, Lauwersmeer, de Fraeylemaborg, vestingdorp Bourtange: wij weten waar je terecht kunt voor een geslaagde date!

Dating in Groningen

Dating in provincie Drenthe

Dating in Drenthe

Wanneer je in Drenthe niet zo bekend bent, biedt Relatieplanet je een overzicht voor leuke dingen die in Drenthe te doen zijn. Bezoek bijvoorbeeld het Drents Museum, het Outdoor Grolloo Klimpark, het Nationaal Park Dwingelderveld, Assen, of Museumdorp Orvelte!

Dating in Drenthe

Dating in provincie Friesland

Dating in Friesland

Op date in Friesland? Relatieplanet helpt je met leuke uitstapjes. Lees hier meer over daten in Thialf, een dagje Wadden, Aquazoo, natuurgebieden, of een bezoekje aan Stavoren!

Dating in Friesland

Dating in provincie Overijssel

Dating in Overijssel

In Overijssel is van alles te doen op gebied van daten. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar Giethoorn, Hellendoorn of Slagharen, de Sallandse Heuvelrug, Museum de Fundatie, of ga op stap in Zwolle!

Dating in Overijssel

Dating in provincie Flevoland

Dating in Flevoland

Ook in Flevoland kan je op allerlei plekjes terecht voor een leuke date. Ontdek bijvoorbeeld Schokland, bezoek de Bataviawerf, loop samen over het Blote Voeten Zeebodempad, bezoek de Aviodrome of de Oostvaardersplassen.

Dating in Flevoland

Dating in provincie Noord-Holland

Dating in Noord-Holland

Wat is er te doen in Noord-Holland op dating gebied? Genoeg! Bezoek samen Zandvoort, het Rijksmuseum in Amsterdam, waai uit op Texel, geniet van Hortus Amsterdam, of leer samen in het Marinemuseum. Allemaal leuke uitstapjes om elkaar beter te leren kennen!

Dating in Noord-Holland

Dating in provincie Gelderland

Dating in Gelderland

Op date in Gelderland? Relatieplanet weet meer te vertellen over Paleis het Loo, de Hoge Veluwe, het MuZIEum, het Afrika Museum, en het Nederlands Wijnmuseum. Al deze uitstapjes zorgen voor een leuke, interessante date!

Dating in Gelderland

Dating in provincie Zuid-Holland

Dating in Zuid-Holland

Voor een succesvolle date in Zuid-Holland kun je onder anderen terecht in Scheveningen, Werelderfgoed Kinderdijk, Nationaal Park Biesbosch, Wereldmuseum Rotterdam, of een uitstapje in Leiden!

Dating in Zuid-Holland

Dating in provincie Utrecht

Dating in Utrecht

Niet zo bekend in de provincie Utrecht? Relatieplanet weet dat je heel goed op date kunt gaan in Ouwehands Dierenpark Rhenen, Kasteel de Haar, de Domtoren in Utrecht, Trajectum Lumen, of een bezoekje aan de Utrechtse Bazaar. Lees snel meer over deze date-activiteiten!

Dating in Utrecht

Dating in provincie Noord-Brabant

Dating in Noord-Brabant

Wat is er te doen op gebied van dating in Noord-Brabant? Relatieplanet geeft de volgende tips: een dagje Safaripark Beekse Bergen, het Abbemuseum of Noordbrabantsmuseum, het centrum van 's Hertogenbosch, de Efteling, of een bezoek aan Valkenswaard.

Dating in Noord-Brabant

Dating in provincie Limburg

Dating in Limburg

In Limburg kan je voor een succesvolle date terecht in onder anderen de kasteeltuinen in Arcen, een rondvaart op de Maas, het toeristische Valkenburg, de Kloosterwandelroute, of wijngaard Sint Martinus.

Dating in Limburg

Dating in provincie Zeeland

Dating in Zeeland

Niet zo bekend in Zeeland, maar wil je er wel op date? Relatieplanet weet dat Nationaal Park Oosterschelde, Abdijtoren Lange Jan, Deltapark Neeltje Jans, een ritje in de stoomtrein, en het Zeeuws Maritiem MuZEEum allemaal de moeite waard zijn!

Dating in Zeeland