Maak gratis een profiel aan

Mogelijke match voor de Belgische pinguïns?

Begin vorige week startten we een zoektocht naar twee serieuze partners voor de Belgische Humboldt pinguïns Tommy en zijn zus Presciosa. SEALIFE Scheveningen benaderde Relatieplanet met een potentiële match. Daar woont namelijk Winny, een jong mannetje zonder vaste partner. Hij heeft inmiddels een profiel laten aanmaken op Relatieplanet. Presciosa vond dit erg interessant en een date tussen de twee is geregeld!

Ook biedt SEALIFE in Scheveningen de Belgische Tommy een nieuw verblijf aan om een te vrouwtje zoeken. Er zijn namelijk drie andere jonge Humboldt pinguïns in het verblijf (waarvan het geslacht nog bepaald moet worden) maar de kans is dus best groot dat daar een vrouwtjespinguïn bij zal zitten, aldus Mark Stap, dierenverzorger in Scheveningen. Winny en Tommy ruilen dus van verblijf.

Op woensdag 10 februari gaat het gebeuren. Winny en Presciosa gaan in SEALIFE Blankenberge op date om 10:00. En Tommy? Die gaat de 10e om 12:00 speeddaten in SEALIFE Scheveningen met de drie andere jonge pinguïns! 

Bekijk het verhaal van Tommy & Presciosa

Bekijk het verhaal van Winny